Turkcell akıllı telefonu T50 nin 9 Temmuzda başlayan satışları hız kesmeden devam ediyor.Teknoloji avcıları T50 yi gerçekten çok sevdi. Türkiye'nin operatör markalı 4G telefonu T50 Eylül ayından itibaren Türk yapımı olarak raflarda yerini alacak.
4 çekirdek işlemcisiyle Turkcell T50 ye ilgi büyük. T50 peşin fiyatına 700 TL ye sahip olmak gayet kolay.
43.2 Mbps ye varan internet teknolojisi ve 4G yi destekliyor olması T50 yi ayrı bir akıllı telefon haline getiriyor.5 inç lik geniş ekranı ve 7.8 mm lik inceliğiyle kullanıcısına büyük bir heyecan veriyor.Cihaz 13 MP arka kameraya sahip.Gerçekten bana kalırsa sınırları zorlamışlar.Gürültü Engelleme özelliğiyle sesin daha duru ve anlaşılır bir şekilde sesleri iletiyor.Cihazımızın genel hatlarıyla ise
-Qualcoom 8926 1.2 GHz Dört çekirdek işlemci
-2MP ön kamerası bence diğer özelliklere bakarsak az gibi duruyor ama gene diğer özellikleri sayesinde pek göze batmıyor.
-İşletim sistemi olarak Android 4.4.2 Kitkat
-16 GB dahili hafıza Bence telefonda fazla hafıza gerekmiyor ama gözde çıkarmaz:)
Ağırlığı ise 130.4 grammış bu özelliklere göre gayet güzel
Genel olarak şahsi kanaatim Turkcell in T50 modeli günümüz şartları için gayet uyumlu ,tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir akıllı telefon.Fiyat/performans bakımından ilk sıralarda kendini koruyacağı ise şüphesiz.
Turkcell e bu teknoloji için tebrik etmek lazım.Telefon bakan arkadaşlarımızın gözden geçirmesi gereken bir akıllı telefonlardan biri olduğu kesin.
Takipte kalın, Teknolojiyi Avlayın.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder